Gradonačelnica Sarajeva sa 50.000 KM pomaže radu Studentskog doma Bjelave

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je posjetila Studentski dom “Bjelave” i uvjerila se u izuzetno loše stanje u kojem se nalazi.

„Neophodni su bolji uslovi za omladinu koja se školuje u glavnom gradu BiH. Sarajevo je univerzitetski centar, grad studenata koji se u studentskom domu trebaju osjećati kao kod kuće.

Iako Grad Sarajevo nije direktno nadležan za ovu oblast iz Budžeta ćemo obezbijediti 50.000 KM za nabavku najpotrebnijeg inventara u vidu stolova, stolica i madraca.

Ulaganje u obrazovanje i našu mladost je ulaganje u našu bolju budućnost, rekla je prilikom posjete gradonačelnica Karić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu