Gradonačelnica Karić zdravstvene radnike u Zetri iznenadila iftarom

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić (rođ. Londrc) u ponedjeljak navečer je napravila gestu vrijednu pažnje.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje, Karić je 15. večeri ramazana sve zdravstvene radnike koji rade na vakcinaciji građana u Zetri – iznenadila iftarom.

Riječ je o skromnoj, nadasve ljudskoj gesti kojom je sarajevska gradonačelnica htjela iskazati svoje ogromno poštovanje prema ljudima koji čine sve da bi se što uspješnije, i uz bolju organizaciju, provela masovna imunizacija građana, posebno onih najugroženijih, a svim mi, nadamo se, uskoro vratili normalnom životu.

Neki od zdravstvenih radnika su nam kazali da su utisci sa iftara iz Zetre bili divni.

Podsjetimo, gradonačelnica Karić je 23. aprila posjetila Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Opću bolnicu Abdulah Nakaš, JU Dom Zdravlja i Hitnu pomoć KS.

“U borbi za zdravlje naših građana svi moramo biti ujedinjeni!
Znam da Grad nije nadležan za zdravstvo, ali smatram da ovu borbu moramo svi zajedno voditi”, poručila je tada.

Podsjetila je na dato obećanje da će pronaći način kako da pomogne zdravstvenim ustanovama, u interesu svih naših građana.

“Posjetila sam i dvoranu Zetra gdje se odvija vakcinacija građana Sarajeva. Razgovarala sam sa našim sugrađanima i mogu potvrditi da je organizacija na evropskom nivou. Drage moje Sarajlije, borimo se zajedno”, napisala je Karić ranije na svojoj Facebook stranici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.