Gradonačelnica Karić ugostila dobitnika Ključa Grada Sarajeva: “Uvijek divni i inspirativni susreti”

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić ugostila je dobitnika Ključa Grada Sarajeva Mohammada bin Abdulkarima Al-Issu, glavnog sekretara Lige muslimanskog svijeta, saopćeno je iz Gradske uprave.

“Uvijek divni i inspirativni susreti sa našim iskrenim prijateljima. Jedan od njih je dr. Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa, glavni sekretar Lige muslimanskog svijeta“, kazala je gradonačelnica izražavajući dobrodošlicu Al-Issi u Sarajevo i Vijećnicu, zajedno sa Denisom Zvizdićem, zamjenikom predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Odlukom Gradskog vijeća, Abdulkarim Al-Issa dobitnik je priznanja „Ključ Grada Sarajeva“, u znak zahvalnosti za nesebičnu podršku Gradu Sarajevu i Bosni i Hercegovini.

“Dr. Al-Issi sam predstavila bh. prijestolnicu sa svim njenim ljepotama i vrijednostima”, rekla je Karić tokom šetnje gradom s gostom.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.