Gradonačelnica Karić: Pedeset hiljada KM od novogodišnjeg dočeka za Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka

Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, rekla je kako su sredstva predviđena za organizaciju javnog dočeka Nove godine u iznosu od 50.000 KM, uplaćena su na račun Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

„Kako je i obećano, novčana sredstva će biti usmjerena za podršku 25 porodica djece koja se nalaze na intenzivnom bolničkom liječenju.

Na ovaj način želimo poslati poruku našim malim herojima i njihovim roditeljima da smo uz njih u njihovoj borbi.

“Poštovana gradonačelnice Benjamina, svi znamo da se novcem ne može kupiti zdravlje, sreća i ljubav, ali Vi ste barem na kratko vratili osmijeh na lice naše djece i olakšali im ovu veliku borbu. Nadam se da će Vaše djelo probuditi svijest i drugih institucija. Velika zahvala ide Vama i Vašem timu što ste odlučili da obradujete našu djecu i olakšate borbu njihovih roditelja”, porodica Spahić.

Važno je naglasiti da sam istu inicijativu uputila i načelnicima, da sredstva koja su u općinskim budžetima planirana za javni doček Nove godine, preusmjere za liječenje oboljele djece“, navela je Karić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.