Gradonačelnica Karić na istočni ulaz u Sarajevo želi postaviti zastave države i grada

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je Gradskom vijeću dostavila prijedlog odluke o davanju saglasnosti za pokretanje procedure realizacije projekta postavljanja dva jarbola sa zastavama BiH i grada na istočnom ulazu u Sarajevo iz Istočnog Sarajeva.

Ukoliko dobije saglasnost Gradskog vijeća, Karić će putem nadležnih službi provesti i okončati kompletnu proceduru i postupak postavljanja zastava u Starom Gradu, a sredstva za realizaciju projekta bit će osigurana u gradskom budžetu za narednu godinu.

Stav predlagača je da Grad Sarajevo na ovaj način štiti i gradi državnost BiH i ističe važnost i ulogu njenog glavnog grada, što im, kako se navodi, svakako i jeste obaveza.

Vijećnici bi se o ovoj inicijativi trebali izjasniti na sjednici početkom novembra.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.