Damir Mašić

Građani Kantona Sarajevo, uz neviđene redukcije vode, žrtve su borbe dvije struje SDA

Damir Mašić, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH i predsjednik KO SDP Sarajevo, na jučerašnjoj sjednici ovog Doma imao je izlaganje vezano za problem vodosnadbijevanja u Kantonu Sarajevo.

„Građani Kantona Sarajevo uz neviđene redukcije vode zapravo su samo žrtve i taoci borbe dvije struje SDA u KS. Cijela priča se, nažalost, svela na dvije stvari – koji dio SDA će raspolagati i upravljati sredstvima od kredita EBRD-a, u iznosu od 50 miliona KM za vodovod u Sarajevu i koji dio SDA će od tog kredita polagati cijevi, zet od predsjednika države i stranke ili firma predsjednika novogradskog ogranka SDA u Sarajevu.

Premijer Konaković još uvijek nije građanima obznanio i javno objavio ko su ti famozni nelegalni potrošači vode, iako o njima već dvije godine priča (hoteli, autopraonice…itd), a da zlo bude još veće ta ista Konakovićeva vlada nikada nije utvrdila, pored nelegalnih potrošača, gdje su zapravo gubici vode u vodovodnoj mreži, koji su više od 70 posto ukupnih količina vode koje sa izvorišta idu u sistem“, naveo je, između ostalog, Mašić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.