Gradimir Gojer: Denis Bećirović je iskreni borac za ravnopravnost naroda i građana

Podršku kandidaturi dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH uputio je  akademik Gradimir Gojer.

“Pred nama su izbori koji mogu promijeniti modernu povijest Bosne i Hercegovine. Nije svejedno kako glasamo. Vjerujem da Bosna i Hercegovina može biti bolja i pravednija država i zato sam odlučio glasati za kandidata ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH prof. dr. Denisa Bećirovića.

Dr. Bećirović je dokazani i iskreni borac za državu svih naroda i građana Bosne i Hercegovine. Svojim znanstvenim radom jednako kao i aktivnim parlamentarnim angažmanom Bećirović je dokazao da mu je država temeljena na zajedništvu sa poštovanjem razlika ideal kojem je u potpunosti posvećen”, stoji u pismu podrške.

Akademik Gradimir Gojer

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.