Cazin

Građani pokrenuli peticiju podrške ministrici za građenje Sinhi Kurbegović

Pokrenuta PETICIJA ima samo jednu svrhu, a to je da ukaže na brojne aktivnosti i pozitivne trendove

Slika

Obzirom da su u mjesecu decembru 2013. godine od strane Skupštine Unsko-sanskog kantonaintezivno započele aktivnosti na smjeni Vlade Unsko-sanskog kantona, predstavnici javnih komunalnih preduzeća, univerzitetske zajednice i nevladinih organizacija iz sektora zaštite okoliša samoinicijativno su pokrenuli PETICIJU podrške ministrici Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Sinhi Kurbegović.

Pokrenuta PETICIJA ima samo jednu svrhu, a to je da ukaže na brojne aktivnosti i pozitivne trendove koji su pokrenuti njezinim dolaskom u Ministarstvo, koji su imali isključivo cilj unapređenje sektora zaštite okoliša, te da se ministrica Kurbegović sa aspekta struke podrži kod kreiranja narednog saziva Vlade Unsko-sanskog kantona. PETICIJU prenosimo u cjelosti:

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.