dr. Muhamed Osmanović kandidat za načelnika Kalesije

Građani općine Kalesija zaslužuju više od krpljenja “rupa” pred izbore

Sinoć su Muhamed Osmanović i SDP održali uspješne predizborne skupove u Memićima i Gornjim Petrovicama.

Prisutnima su se obratili kandidati iz Tojšića i Petrovica ( Amir Barčić, Adisa Mujanović, Sabina Bajrić, Hasan Ćorsuljić, Hajrudin Kuralić te Senad Šmigalović ), ali i kandidati iz Memića i Brda ( Hatija Mehmedović, Mirzet Jahić, Rahman Makalić, Denis Arifović ).

U svom obraćanju nosilac liste kandidata Senad Šmigalović, zlatni ljiljan iz Tojšića, istakao je da će zajedno sa građanima Tojšića “Lađu spasa” potopiti u Gribaji, a pozvao je i građane Memića da to isto urade na Bukovici ako se ta Lađa približi Memićanima.

Dževad Hadžić se zahvalio prisutnim mještanima na podršci koju godinama pružaju SDP-a, kazavši u Memićima da je SDP uvijek odnosio pobjedu tu, i da će tako biti i 02. oktobra. Također, pozvao je mještane Memića da istu podršku kakvu su pružali njemu 2012. godine, pruže i doktoru Muhamedu Osmanoviću, jer svim srcem i punim plućima on radi za dr. Muhameda.

Prisutnim se obratio i kandidat za općinskog načelnika u Kalesiji, Muhamed Osmanović, navodeći da je jedan od ključnih zadataka za njega kada postane načelnik, uhvatiti se u koštac sa rješavanjem problema nezaposlenosti. Voda za piće pred svakom kućom, fond za mlade, stipendiranje svih studenata, pomoć i oživljavanje poljoprivrede, vraćanje ugleda Kalesiji, neka su od potenciranih pitanja sa kojima se doktor planira uhvatiti u koštac i uspješno ih riješiti.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.