Građani Novog Grada o Editi Sulejmanović

Ilhan Mehić: Editu sam sasvim slučajno upoznao prije nekoliko dana kod info stola SDP-a na Otoci, gdje živim. Prilazeći info stolu Edita me prva pozdravila, u kratkim crtama objasnila teze svog programa i dala mi dodatni propagandni materijal da ponesem majci i sestri, naglasivši da se u njemu nalaze projekti koji će unaprijediti život žena u našoj lokalnoj zajednici. Onda mi naumpade šta je aktuelni načelnik Efendić izjavio za žene i kako moja sestra i dalje nema posao… Edita Sulejmanović, imate moj glas i glasove moje porodice i prijatelja, ponajviše zbog ljudskog i majčinskog pristupa.

Belma Begić: Dobila sam nedavno Pismo načelnice na kućnu adresu na kojoj je Edita predstavila sebe, svoj život i programske ciljeve za koje će se zalagati. Pismo je lično potpisala i ostavila svoj privatni broj telefona, uz objašnjenje da je vrlo rado pozovemo ukoliko imamo određenih sugestija. Veoma ljubazno mi se javila kada sam je nazvala i na moje veliko oduševljenje pozvala me na kafu da “uživo” porazgovaramo o mojim prijedlozima i sugestijama. Poslušala je sve probleme sa kojima se susrećem na Alipašinom polju gdje živim. Ni sama nije mogla vjerovati sa koliko problema se građani Alipašinog polja svakodnevno susreću! Šta znači raditi dobro na šminkanju općine i zamazivanju očiju kao što to radi Semir Efendić, kako bi se pod tepih stavili pravi problemi svih nas normalnih ljudi sa Novog Grada! Edita do pobjede! Želim joj svu sreću!

Admir Jusić: Edita je kao kandidatkinja za načelnicu obišla mjesto Zabrđe gdje živim, a aktuelni načelnik nije došao nijednom! Kada me zamolila za čašu vode, iskoristio sam priliku da joj kažem kako je mogu ponuditi samo “stajaćom” jer već 17 dana nemamo pitke vode! I ne može mi aktuelni načelnik govoriti kako to nije nadležnost Općine, pa je li normalno da u 21. vijeku nemam vodu?! Edita nas je ponovo posjetila uskoro i mnogo joj hvala na tome. Žena drugačije gleda na te probleme, posebno kad su u pitanju najmlađi stanovnici. Edita puno sreće. Svaka vam čast.

Arnela Imširević: Toliko je jednostavna, pristupačna i otvorena da me jednostavno “kupila” energijom kojom zrači. Ubijeđena sam da će naći za svakog od nas vremena i otvoriti vrata svog kabineta da podijelimo s njom lično probleme, a ne sa kojekakvim volonterima, jer aktuelna vlast nema vremena za nas od kojih im ovisi stolica. Edita podržavam vas od samog početka kad smo se upoznale. I šta god bilo na ovim izborima, vi ste najljepše i najsrčanije osvježenje političke scene u Bosni i Hercegovini. Imate moje povjerenje i u budućnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.