Kandidat SDP BiH za načelnika općine Centar Sarajevo Igor Kamočaji

Građani i građanke općine Centar su faktor odlučivanja i najvažniji sudionik procesa, pozivam ih da radimo zajedno

Današnjom šetnjom mjesnim zajednicam Mejtaš – Bjelave, kandidat Socijaldemokratske Partije za načelnika općine Centar Sarajevo Igor Kamočaji nastavio je predstavljanje svog izbornog programa građanima.

– Građani  i  građanke općine Centar su faktor odlučivanja i najvažniji sudionik procesa, pozivam ih da radimo zajedno. Imam viziju i program, rješenja i projekte, volim izazove i ne plašim se posla.

Picture 390

Imamo ideje i energiju mladih, te iskustvo i savjete starijih, stoga sam uvjeren da ćemo od 02.oktobra zajedno stvarati općinu za sve nas, rekao je Kamočaji.

Svoje izborne aktivnost nastavlja i u narednim danima, naglašavajući  da je živa riječ najjači medij, te da će u nastavku kampanje nastojati lično upoznati i mišljenja razmijeniti sa što je moguće većim brojem građana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.