Konvencija

Građani dobili odgovore na aktuelna politička pitanja

Prisutni građani su u više od sat i pol vremena konstruktivnog dijaloga dobili odgovore na sva pitanja koja su postavili.

Slika

U multimedajlnoj sali Opštine Novi Grad Sarajevo pred više od 350 članova i simpatizera odrzana je Programska konvencija Socijademokratske partije BiH u organizaciji OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo.

Konvenciju su svojim prisustvom uveličali predsjednik SDP BiH Zlatko Lagumdžija, potpredsjednik SDP BiH Damir Hadžić, nosilac liste za federalni parlament Damir Mašić, kandidat za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović, predsjesdnik Kantonalnog odbora Fikret Musić i nosilac liste za Kantonalnu skupštinu Dževad Bećirević.

Skup je svečano otvorio predsjednik OO SDP BiH Fikret Mahmutović, nakon čega su prisutni građani u više od sat i pol vremena konstruktivnog dijaloga dobili odgovore na sva pitanja koja su postavili.

 

Građani su dobili i odgovore koji se tiču obrazovanja, zadržavanja mladih ljudi u zemlji, rješavanja problema pasa lutalica, aktuelnih problema sa gasom, kao i svih ostalih aktuelnih problema u Kantonu Sarajevo, ali i u Federaciji BiH. Ono što raduje jeste velika zainteresovanost  građana za rad svih struktura partije, interes za buduće aktivnosti, kao i za aktivnosti SDP BiH koje su urađene u proteklom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.