GPS narukvice za djecu oboljelu od autizma

Predhodnih godina OO SDP Jablanica je tražila i amandmanski djelovala na predloženi budžet Općine s ciljem da se pomogne djeci i roditeljima djece sa autizmom.  Ove godine smo uputili inicijativu predsjedavajućem OV Jablanica i načelniku Općine kojom želimo pokušati olakšati život i probleme, koje oni svakodnevno imaju.

S obzirom da je jedna od najtežih oblika ponašanja djece sa autizmom bježanje i lutanje, to je istovremeno za roditelje izvor najvećeg straha. Stoga smo i uputili ovu inicijativu u skladu sa procedurom o nabavki GPS narukvica za djecu sa autizmom. GPS narukvice nisu u grupi ortopedskih pomagala, a ujedno nisu pokrivene zdravstvenim osiguranjem.

Zbog toga  smatramo da je ova inicijativa više nego svrsishodna i svakako će pomoći da postanemo bolje društvo, koje brine u svim građanima naše Općine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.