Forum žena KO SDP Tuzla

Govorom mržnje i politikanstvom predsjednica Asocijacije žena SDA Sarajevo skrnavi svetost vjere i univerzalne vjerske principe

Forum žena SDP TK najoštrije osuđuje govor mržnje i huškačku politiku Alme Omerović, predsjednice žena SDA Sarajevo iznesenu u javnom političkom prostoru.

Površnost i način na koji se obraća javnosti svjedoči niskoj kulturi političkog dijaloga koja se u određenim momentima graniči sa zlom namjerom. Stvarne prijetnje Almi, ni politici koja je afirmiše, očigledno nisu secesionistički potezi njihovih partnera iz SNSD-a niti blokade i namjera “žigosanja” po nacionalnoj osnovi građana i građanki BiH od strane HDZ-a.

Zarad isključivo stranačkih interesa okrećete se, prije svega, protiv svog naroda koji se tokom svih godina uvjerio u retrogradne i isključivo uskostranačke interese SDA.

Lažno optuživati za izdaju ljude poput Denisa Bećirovića, dokaznog državnika sa konkretnim rezultatima, znamo da ima za cilj polarizovati uloge stvarajući strah kod građana i građanki BiH. Uz tako proizvedeni strah i vječite konflikte jedino možete vladati.

Nismo se nikada bojali, ne bojimo se ni sada, vjerujemo da će istina pobijediti a činjenica, da budući član Predsjedništva BiH Denis Bećirović kroz svoj politički rad dosljedno ističe zaštitu suvereniteta, teritorijalnog integriteta i političke nezavisnosti BiH je u potpunosti prepoznata.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.