Sarajevo

Govor Denisa Bećirovića na 7. kongresu dijaspore Bosne i Hercegovine

Na otvaranju kongresa dr. Bećirović poželio je dobrodošlicu i uspješan rad delegatkinjama i delegatima kongresa, a zatim je održao uvodni govor

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH dr. Denis Bećirović prisustvuje na 7. kongresu Svjetskog saveza dijaspore Bosne i Hercegovine koji se održava u Sarajevu u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Na otvaranju kongresa dr. Bećirović poželio je dobrodošlicu i uspješan rad delegatkinjama i delegatima kongresa, a zatim je održao uvodni govor. Tekst govora dr. Bećirovića možete pogledati ovdje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.