OO SDP Jablanica

Gospodo iz SDA ponudite građanima konkretan program

Iako se SDP odlučio voditi pozitivnu kampanju za Opće izbore ne baveći se drugim subjektima i predstavljajući Plan 10, već nekoliko dana svjedočimo javnim istupima kadrova SDA Jablanica koji javni prostor truju kojekakvim izmišljotinama i lažima.

Da je SDA građanima posvetila bar djelić energije i pažnje koju posvećuje blaćenju SDP-a, danas bi građani živjeli kudikamo bolji i kvalitetniji život. Ovako, građani koje su SDA i Fadil Novalić osudili na društveno štetnih 427,00 KM po ko zna koji put postaju meta najprizemnijih manipulacija svojstvenih samo ispodprosječnim dužnosnicima SDA. Gospodo iz SDA ponudite građanima konkretan program i mjere i kažite im šta ste to postigli u protekle 4. godine i prestanite ih lagati.

Mi znamo da su rezultati vaše vladavine poražavajući, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da SDP nazivate satelitom HDZ-a i da za svako neispunjeno obećanje, a njih je kad je SDA u pitanju napretek, krivca za svoj nerad tražite u drugima.

Jedini satelit koji u političkoj orbiti gravitira HDZ-u, jest Stranka demokratske akcije što su nam nedvosmisleno pokazale sve godine za nama, a iz ovog braka dobili smo to da je Jablanica ostala bez priključka na Koridor Vc glasovima delegata SDA, kao i trotoar od 60 metara, društveno-štetan minimalac i konstantno robovanje interesima HDZ-a i Dragana Čovića.
Plan 10 gospodo, podrazumijeva mnogo više od toga, jer Plan 10 nije plan bogaćenja par porodica, već Plan kako će zemlja koja se nalazi u zatočeništvu vaših ličnih interesa konačno krenuti naprijed i biti zemlja za sve nas.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.