OO SDP Žepče

Gospodine Novaliću, potpuno ste dezinformisani, Žepče je općina sa najnižom prosječnom platom u ZDK

Moramo Vam priznati da ste još jednom uspješno zabavili bh javnost, ovaj puta preko leđa građana Žepča –  što nama u Žepču nije svejedno jer nikome ne dopuštamo da nam vrijeđa inteligenciju.

Zajedno za stolom u zgradi Općine Žepče sa Vama su sjedili funkcioneri koji su učinili sve da Žepče ima najnižu prosječnu platu u ZDK, da iz Žepča odlaze gotovo svi, mladi, stari, porodični ljudi i da je u Žepču svaki četvrti stanovnik socijalno ugrožen.

Vaši sagovornici za stolom nemaju apsolutno ništa sa razvojem dijela privrede u Žepču, nego baš suprotno, čine sve zajedno sa Vama da i ovom – manjem dijelu uspješnih firmi ogromnim nametima maksimalno otežaju poslovanje.

Gospodine Novaliću, slažemo se da u Žepče godišnje „uđu“ milioni KM, ali većina građana Žepča od toga ne vidi ništa jer novci završe u istim džepovima, radnici se vrate na evidenciju Biroa, a vaši sagovornici grade Žepče za sebe i podobne u kojem nema mjesta za radnika sa dostojanstvom i pristojnom platom za život.

Gospodine Premijeru, iz „ekonomskog čuda“ – Žepča Vas pozivamo da se bavite stvaranjem ambijenta za povećanje minimalne plate koja neće biti društveno opasna ili će Žepče kao i kompletna FBiH postati jedan veliki starački dom.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.