Lokalni izbori

GO SDP Zenica smatra da su birači pokazali visok stepen kulture

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (GO SDP BiH) iz Zenice ocjenjuje da je ovogodišnji izborni proces bio složen, a da su građani pokazali visok stepen kulture.

Složen izborni proces ove godine, za razliku od ostalih, navode, pokazao je velike nedostatke koje društvo željno prosperiteta mora mijenjati.

– Ovo navodimo iz razloga jer ne želimo da vjerujemo i pomislimo da su naši sugrađani toliko nepismeni, da prilikom samog čina glasanja naprave nešto više od 5.000 nevažećih listića. Nije nam jasno i smatramo potrebnim da se javnosti objasni kako je moguća razlika u broju popunjenih glasačkih listića prilikom izbora gradonačelnika u odnosu na izbor članova Gradskog vijeća – ističu iz GO SDP Zenica u saopćenju.

Najavljuju da će u narednom periodu od Centralne izborne komisije zahtjevati uvid u nevažeće listiće.

– Kao legalisti, GO SDP Zenica će sačekati konačnu potvrdu izbornih rezultata kako bi poduzela potrebne radnje u cilju ponovnog brojanja glasova i to za biračka mjesta gdje su glasali naši kandidati, a na kojima nije zabilježen niti jedan glas za listu GO SDP Zenica – navedeno je u saopćenju GO SDP Zenica.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.