Okupljanje građana i razgovor

GO SDP BiH Mostar: Razgovor s građanima o razvoju grada

Gradska organizacija SDP BiH Mostar, sinoć je, u Sali Hotela „Bristol“, održala razgovor sa građanima Mostara o njihovim viđenjima i prijedlozima za razvoj grada i njegove infrastrukture.

Građane je, također, zanimala aktuelna politička situacija oko izbora u Mostaru i stavovi SDP BiH po tom pitanju.

SDP BiH je ovom tribinom otvorio ciklus razgovora sa građanima, kako bi zajednički formirali izborne politike za lokalne izbore i kako bi Program SDP BiH za Mostar bio iskaz volje i potrebe Mostaraca.

SDP Mostar želi sa sa građanima kreirati politike jer ih sa građanima misli i provoditi. Na ovaj način SDP BIH je još jednom pokazao da je partija koja vodi računa o ljudima i koja zajedno sa njima misli kreirati i provoditi rješenja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.