GO SDP BiH Bihać čestitao Dan Armije BiH

Dragi vojnici Oružanih snaga Armije Bosne i Hercegovine, cijenjeni suborci i kolege iz proteklog odbrambeno-oslobodilačkog rata, uvažene familije šehida i poginulih boraca, poštovani nosioci ratnih-vojnih priznanja i ratni vojni invalidi.

Današni dan svi patrioti i građani Bosne i Hercegovine trebaju iskoristiti kao prisjećanje i obljetnicu odbrane suvereniteta, teritorijalnog integriteta naše Bosne i Hercegovine, te domova i života građana ove zemlje, kao i zahvalnost svima koji su dali svoj nesebičan doprinos u odbrani svega pobrojanog.

Borbu za očuvanje Bosne i Hercegovine treba nastaviti poštivanjem i provođenjem Ustava i njenih zakona, vladavinom prava, te borbom za jačanje životnog standarda njenih građana i za bolje sutra generacija koje smo branili i koje dolaze.

Nesebičnu zahvalnost i posebno poštovanje iskazujem prema porodicama onih koji su svoje živote utkali u odbrani ove zemlje, te svih onih koji za slobodu zemlje dali svoje dijelove tijela.
Svi mi koji smo u mogućnosti da svojim političkim djelovanjem doprinesemo boljem sutra ove zemlje, ne smijemo zaboraviti ove kategorije i moramo se zalagati za njihove što povoljnije uslove.

Ovu priliku koristim da svim vojnicima, patriotama, svojim suborcima i ratnim drugovima, nosiocima najviših ratnih-vojnih priznanja, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima i građanima Bosne i Hercegovine uputim najiskrenije čestitke u svoje ime i u ime Gradske organizacije SDP BiH Bihać povodom Dana Armije BiH!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.