Izvršena podjela novine

Glas slobode u Žepču

Rukovodstvo OO SDP BIH Žepče je u proteklih desetak dana u nekoliko navrata obilazilo Osnovne organizacije te iskoristilo priliku za postavljanje info stolova i podjelu novina SDP BiH „ Glas slobode“.

Ono što nas posebno ohrabruje u okviru same podjele je reakcija običnih građana, te pozitivna klima koja očigledno vlada u pravcu SDP-a u Žepču, a pokazatelj toga je i nekoliko potpisanih pristupnica tokom same podjele novina.

Građani u Žepču naprosto vape za promjenama, željni su konkretnih stvari koje su u našoj općini stvar fikcije, a žepački SDP je jedina alternativa trenutnom stanju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.