Glas slobode u Općini Centar Sarajevo

U srijedu, 13.aprila.2016.godine, članovi OO SDP BiH Centar Sarajevo organizovali  su podjelu zvaničnog lista SDP BiH “Glas Slobode”, čiji prvi broj  je izašao  29. aprila, 1909. godine. Od tada, pa sve do danas, ovaj list predstavlja poseban, svrsishodan način borbe protiv fašizma, kao i dugotrajno prisustvo socijaldemokratije u Bosni i Hercegovini.

b7d9848dc03961988ee88621325ac5ca26bb43a3cab50722fb5489342770db12

OO SDP BiH Centar Sarajevo će i u narednom periodu promovisati “Glas Slobode” kako bi predstavili sve ono što SDP BiH čini za dobrobit svih građana BiH.

Našim aktivistima su se, na info stolu, pridružili  i mnogobrojni istaknuti članovi i članice partije SDP BiH.