Glas slobode u Bugojnu

U petak (08.04.2016.) aktivisti FOM OO SDP BiH Bugojno u centru grada organizovali  podjelu zvaničnog lista SDP BiH “Glas Slobode”, čiji prvi broj  je izašao  29. aprila, 1909. godine. Od tada, pa sve do danas, ovaj list predstavlja poseban, svrsishodan način borbe protiv fašizma, kao i dugotrajno prisustvo socijaldemokratije u Bosni i Hercegovini.

-Danas u Bugojnu dijele se novine SDP BiH “Glas Slobode”, novine koje su prvi put izašle 1909. godine, mi smo poslije toliko godina obnovili izdavanje ovih novina, što nam je cilj da građane Bosne i Hercegovine oni koji ne prate televiziju i portale, da putem novina “Glas slobode” dobiju informaciju šta se događa u SDP-u, oko SDP-a i pozivamo sve građane i Općine Bugojno i tamo gdje se čita vaš portal da obavezno dođu do novina “Glas Slobode”, vidjet će šta je socijaldemokratija. U cijeloj BiH dijeli se novine “Glas Slobode”, ovo je prvi broj, svaki mjesec će biti izdan po jedan broj, tako da će građani biti upoznati svaki mjesec o dešavanjima unutar i oko SDP-a – rekao je za portal bug.ba Nijaz Helez, predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB i zastupnik u Skupštini SBK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.