Glas slobode stigao je i do građana Goražda

Naime, glasilo SDP-a BiH, koje nosi ovaj višestruko simboličan naziv, zahvaljujući članicama i članovima Foruma mladih SDP-a Goražde, dijeljeno je danas građankama i građanima Goražda.

Interesovanje za prvi broj ovog informativnog glasila Socijaldemokratske partije BiH, bilo je značajno.

Bila je ovo i prilika da aktivisti SDP-a iz Foruma mladih naše partije razgovaraju sa građanima, a prvenstveno sa svojim vršnjacima o osnovnim porukama koje su sadržane u „Glasu slobode“.

Inače, prvi broj „Glasa slobode“, kao lista tadašnje Socijaldemokratske stranke BiH, izašao je u aprilu 1909. godine i već nakon nekoliko brojeva, stekao ogroman broj poklonika, osobito među bosanskohercegvačkim radnicima.

Sa namjerom da na ovaj način promoviše osnovne ideje i vrijednosti socijaldemokratije, SDP BiH obnovio je izdavanje ovog glasila, koje će, sigurni smo, imati svoje mjesto u javnosti naše zemlje, pogotovo među građankama i građanima kojima su na srcu sloboda, anfifašizam, humanizam, solidarnost i pravda.

Današnjom podjelom prvog broja „Glasa slobode“ u obnovljenom izdanju, ovaj list sigurno ulazi na područje Bosansko podrinjskog kantona Goražde.

Forum mladih SDP Goražde

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.