Glas slobode na ulicama Travnika

Danas su aktivisti FOM OO SDP BiH Travnik u centru grada organizovali  podjelu zvaničnog lista SDP BiH „Glas Slobode“, čiji prvi broj  je izašao  29. aprila, 1909. godine. Od tada, pa sve do danas, ovaj list predstavlja poseban, svrsishodan način borbe protiv fašizma, kao i drugotrajno prisustvo socijaldemokratije u Bosni i Hercegovini.

Uz „Glas Slobode“  građanima je podijeljen i anketni upitnik, kroz koji OO SDP BiH Travnik namjerava prikupiti dovoljan broj podataka o problemima, izazovima i potencijalnim rješenjima u svim MZ na području Općine Travnik. Na osnovu prikupljenih podataka OO SDP BiH Travnik predložiti će set mjera i rješenja, pomoću kojih će se nastojati poboljšati kvalitet života građana. Ovim putem građani će imati priliku da svojim prijedlozima sudjeluju i u kreiranju programa i politika za razvoj lokalne zajednice.

Našim aktivistima su se, na info stolu, pridružili  i mnogobrojni istaknuti članovi i članice partije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.