Ernest Imamović

GINEX može i treba da se razvija, ali u Goraždu

Gradonačelnik Goražda Ernest Imamović je jutros posjetio radnike i rukovodstvo kompanije GINEX iz Goražda.

„Jutros sam podijelio brige sa radnicima i upravom GINEX-a zbog najavljenih smjena u upravi ove uspješne kompanije.  GINEX je firma od velikog značaja za grad Goražde i niko nema pravo da se igra sa budućnosti jedinog dijela Federacije Bosne i Hercegovine na rijeci Drini.

GINEX je najbolji dio namjenske industrije u Federaciji Bosne i Hercegovine, iza toga isključivo stoje znanje, iskustvo i rad uposlenih i rukovodstva ove kompanije.

Budućnost GINEX-a ne smije biti poslovna tajna, niti predmet mešetarenja pojedinaca kojima je vlastiti kapital važniji od države. Bosna i Hercegovina se čuva na Drini! Ne smije GINEX postati kolateralna šteta neodgovornosti, nesposobnosti, ili loših namjera onih koji su uništili dijelove namjenske industrije u drugim dijelovima BiH.

GINEX može i treba da se razvija, ali u Goraždu. Vlada Federacije Bosne i Hercegovine kao većinski vlasnik svoju obavezu i odgovornost za GINEX ne smije svoditi samo na personalna rješenja. Radnici GINEX-a i ljudi u Goraždu moraju znati zašto se želi smijeniti uprava koja ostvaruje pozitivne rezultate u poslovanju. Goražde može i treba više“, naveo je Imamović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.