Generalni sekretar SDP BiH Elvir Karajbić boravio u posjeti OO SDP Vitez

U radnoj posjeti Općinskoj organizaciji SDP BiH Vitez boravio je generalni sekretar SDP BiH Elvir Karajbić i predsjednik Kantonalne organizacije SDP BiH Srednjobosanskog kantona Helez Nijaz. Tomprilikom su se susreli s predsjednikom organizacije Ekremom Sarajlićem i najužim rukovodstvom SDP BiH u Vitezu.

Ovaj sastanak održan je u sklopu obilaska svih organizacija u Bosni i Hercegovini s ciljem upoznavanja sa stepenom priprema lokalnih organizacija za predstojeće Općinske izbore u novembru.

“Stanje u Vitezu, te stepen organizovanosti SDP BiH u ovoj općini je više nego obećavajuće. Kadrovska pojačanja, ali i kontinuran rad u proteklom periodu daju za pravo da očekujemo znatan porast kako broja glasova, tako i broja vijećnika u Općinskom vijeću Vitez, te kroz to i utjecaj na budućnost svih građana Viteza.

Vrijeme je da se socijaldemokratske vrijednosti vrate na velika vrata u Vitez, a posebno prava obespravljenih radnika kojih je svakim danom sve više” – istakao je predsjednik KO SDP BiH SBK, Nijaz Helez.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu