Bugojno

Gašenje još jednog bugojanskog brenda

Jučer 30.01.2018. godine održana je 27. sjednica Skupštine Srednjobosnaskog kantona, na kojoj je donesena sramna odluka o preimenovanju Gimanzije Bugojno u Mješovitu srednju školu Bugojno.

Koalicionim partnerima SDA i HDZ ništa nije sveto, ni 70-godišnja tradicija pomenute škole nije bila dovoljna da se uradi drugačije.

Umjesto da se bave reformom obrazovnog sistema u Kantonu, ukidanjem ”dvije škole pod jednim krovom”, otvaranjem radnih mjesta za mlade i obrazovane, stvaranjem povoljnih uvjeta u državi kako bi nam mladost ostala, sprečavanjem korupcije, vlast SDA- HDZ se bavi mijenjanjem imena škole, škole  BRENDA ne samo u Bugojnu nego i u BiH.

Da nije tužno bilo bi smiješno, u svemu ovome odlučujuću ulogu imali su zastupnici SDA iz Bugojna, njihova dva glasa su bila odlučujuća u donošenju ovako sramne odluke.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.