Goražde

Frašto čestitao Božić

Neka vam nastupajući blagdanski dani budu ispunjeni radošću i blagostanjem te da ih provedete u krugu najbližih, u dobrom zdravlju i veselju – navodi se u Fraštinoj čestitki

SlikaU ime Vlade Bosansko-podrinjskog kantona Goražde i u svoje ime, premijer Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Emir Frašto uputio je građankama i građanima katoličke vjere najsrdačnije čestitke povodom predstojećeg praznika Božića.

-Neka vam nastupajući blagdanski dani budu ispunjeni radošću i blagostanjem te da ih provedete u krugu najbližih, u dobrom zdravlju i veselju – navodi se u Fraštinoj čestitki.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.