Forum žena

FOŽ Zenica uključio se u humanitarnu akciju pomoći Udruženju “Zvijezda” Zenica

Članice Foruma žena Gradske organizacije SDP BiH Zenica su u srijedu, 27.12.2017.godine posjetile jedinstvenu akciono-prodajnu izložbu osoba sa posebnim potrebama, te kupovinom 2 slike uključile se u humanitarnu akciju čiji prihodi će biti namjenjeni za pomoć i nesmetan rad Udruženje Roditelja osoba sa posebnim potrebama „Zvijezda“ Zenica.

Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija u koju su se uključile članice FOŽ SDP BiH Zenica, pokazale humanost i solidarnost, te potrebu da osobama kojima je pomoć potrebna, bar nakratko donesu radost i osmijeh na lice.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.