FOŽ SDP BiH podržao kandidatkinje pred Lokalne izbore

Drage kandidatkinje/kandidati SDP-a,

Želimo vam puno uspjeha na predstojećim izborima i vjerujemo da će vam građanke/građani Bosne i Hercegovine u nedjelju, 15.11.2020. godine, dati svoj glas, jer vi to zaslužujete.

Ovi izbori su od suštinskog značaja za zemlju Bosnu i Hercegovinu i njen narod. Danas smo, kao nikada do sada, u vremenu pandemije, suočeni sa važnim socijalnim, ekonomskim i političkim izazovima. Znamo da samo građanska partija, poput SDP-a, može odgovoriti datim izazovima, i to dosljedno s karakterom.

Ovom prilikom dajemo podršku svim SDP-ovim kandidatkinjama/kandidatima za načelnike/gradonačelnike u opštinama/gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Posebnu podršku dajemo Amili Hodžić, Almi Muratović i Vesni Saračić, kandidatkinjama za gradonačelnice/načelnicu Živinica, Srebrenika i Konjica.

Dajemo podršku i svim SDP-ovim kandidatkinjama/kandidatima za opštinska vijeća/gradska vijeća/skupštine grada/skupštinu Brčko Distrikta, a posebno našim nositeljicama lista.

Drage drugarice i drugovi uvjerene smo da ćemo 15. novembra mi SDP-ovci pobijediti!

Želimo vam puno uspjeha u završnici izborne kampanje i na dan samih izbora!

Predsjedništvo FOŽ SDP BiH