FOŽ SDP BiH podržao kandidatkinje pred Lokalne izbore

Drage kandidatkinje/kandidati SDP-a,

Želimo vam puno uspjeha na predstojećim izborima i vjerujemo da će vam građanke/građani Bosne i Hercegovine u nedjelju, 15.11.2020. godine, dati svoj glas, jer vi to zaslužujete.

Ovi izbori su od suštinskog značaja za zemlju Bosnu i Hercegovinu i njen narod. Danas smo, kao nikada do sada, u vremenu pandemije, suočeni sa važnim socijalnim, ekonomskim i političkim izazovima. Znamo da samo građanska partija, poput SDP-a, može odgovoriti datim izazovima, i to dosljedno s karakterom.

Ovom prilikom dajemo podršku svim SDP-ovim kandidatkinjama/kandidatima za načelnike/gradonačelnike u opštinama/gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Posebnu podršku dajemo Amili Hodžić, Almi Muratović i Vesni Saračić, kandidatkinjama za gradonačelnice/načelnicu Živinica, Srebrenika i Konjica.

Dajemo podršku i svim SDP-ovim kandidatkinjama/kandidatima za opštinska vijeća/gradska vijeća/skupštine grada/skupštinu Brčko Distrikta, a posebno našim nositeljicama lista.

Drage drugarice i drugovi uvjerene smo da ćemo 15. novembra mi SDP-ovci pobijediti!

Želimo vam puno uspjeha u završnici izborne kampanje i na dan samih izbora!

Predsjedništvo FOŽ SDP BiH


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu