FOŽ OO SDP BiH Zavidovići: Održana tradicionalna osmomartovska zabava

Zavidovićki Forum žena SDP BiH se još jedanput se istakao u organizaciji najbolje zabave u ovom gradu, namijenjene ljepšem polu.

Prostorije ugostiteljskog objekta „Stari hotel“ u Zavidovićima su jednostavno bile prepune naših članica, kao i drugih sugrađanki koje nas tradicionalno počaste svojim prisustvom.

Oko dvije stotine (200) žena je uživalo u cjelovečernjem programu uz muziku i ugodnu atmosferu, program je otvorio predsjednik OO SDP BiH Zavidovići Elvir Karajbić, koji je gošće pozdravio i zahvalio se na dolasku svim gošćama, te čestitao FOŽ OO SDP BiH Zavidovići na još jednom uspješno realiziranom projektu posvećenom Danu žena.

rewrtgr

Program su još obogatili prof. Dragan Šimšić izvođenjem recitacije namijenjene ulozi žene u društvu, kao i prof. dr. Refik Ćatić koji je na svojstven način uveselio dame, izvođenjem par sevdalinki, te tradicionalno bosansko kolo uz harmoniku.

tr43etgzr4

Forum žena OO SDP BiH Zavidovići je uručio pismenu zahvalnicu našoj dugogodišnjoj članici i aktuelnoj vijećnici u Općinskom vijeću Zavidovići Gordani Burkić za dugogodišnji humanitarni rad i stipendiranje studenata i učenika iz općine Zavidovići, te za svaku vrstu društveno-političkog angažmana u našem gradu.

t43etgf54ew

Predsjednica FOŽ OO SDP BiH Zavidovići Hajrija Džebić se zahvalila svim sponzorima i donatorima koji su pomogli da ovaj projekat „Tradicionalna osmomartovska zabava“ i u ovim teškim vremenima opstane i pozvala je naše članice i sugrađanke da se pridruže projektima koje Forum žena SDP Zavidovići ima u narednom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.