Forum žena SDP BiH u Žepču realizovao projekat „Žena ženi“

Projekat „Žena ženi“ uspješno završen u Žepču, 205 paketa sa osnovnim higijenskim potrepštinama u vrijednosti preko 5 000 KM je danas upakovano i tokom iduće sedmice će biti dostavljeno ženama Sirije.

Forum žena OO SDP BiH Žepče se zahvaljuju svim sugrađanima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog projekta.

Aktivistice Foruma žena OO SDP BiH Žepče su za samo 5 dana prikupile skoro 3 000 KM novčanih sredstava te približno jednak iznos u higijenskim potrepštinama.

Cilj projekta je bio pomoći žene Sirije koje su pretrpjele strahote zemljotresa, a koje su i prije zemljotresa živjele u veoma teškim uvjetima za život.

Iskreno se nadamo da smo na ovaj način uz pomoć naših sugrađana i donatora uspjeli jednim dijelom olakšati život ženama Sirije.

Svi računi su dostupni na uvid kod koordinatorica aktivnosti, a u narednim danim ćemo aktivnost ispratiti do samog kraja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.