Forum žena SDP BiH posjetio Mostar pred izbore u ovom gradu

Predsjedništvo FOŽ SDP BIH, u proširenom sastavu,je svojom posjetom Mostaru, 12.12.2020. realiziralo svoju odluku da podrži napore kandidata i kandidatkinja BH bloka na putu kao ostvarenju dobrog rezultata na konačno organiziranim izborima u Mostaru. Drugarice su stigle i iz Bihaća, Bugojna, Tuzle, Sarajeva i Vogošće i u srdačnom susretu sa dijelom kandidatkinja i kandidata prenijele poruku zajednišva, solidarnosti kao i želje da se Mostaru vrati sjaj jedinstvenog grada. Posjeta Mostaru je iskorištena i za obilazak Šehitluka u Mostaru, Spomenika u Grabovici kao i Partizanskom spomeniku, te je odata pošta žrtvama i položeno cvijeće.

FOŽ SDP BIH je uputio pismo podrške kandidatima i kandidatkinjama, kao i javnosti Mostara:

Poštovane kandidatkinje i kandidati BH bloka, poštovane Mostarke i Mostarci,

Došlo je vrijeme, nakon dugih 12 godina, da i vi, kao i svi drugi u državi BiH svojim glasom i svojim angažmanom uredite svoj Mostar na način kako to želite ili bar priželjkujete. Vrijeme iza vas vam je pokazalo šta znači prepustiti se silama koje su među vas unijele razdor i sve ove godine radile za svoje gole interese, zanemarujući ne samo razvoj vašeg lijepog grada nego i dostojanstvo svih vas, stanovnika Mostara.Zato ukazujemo na historijski značaj ovog trenutka u kome ćete 20. decembra svojim glasom odlučiti o svojoj sudbini i dugoročno usmjeriti sva buduća dešavanja i u Mostaru,ali i u cijeloj BIH. Kandidati i kandidatkinje BH bloka su vaši sugrađani koji gledaju u budućnost i nose poželjne promjene koje će ponovo donijeti prosperitet i nadu. Zato vam želimo poručiti da je odgovornost obostrana: na građanima i građankama da što masovnije izađu na izbore, a kandidatima i kandidatkinjama BH bloka da povjerenje, za koje se nadamo da će dobiti na izborima, ispune zajedno sa drugim progresivnim snagama Mostara. Sretno!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu