Forum žena SDP BiH Konjic u posjeti Domu u Stocu

Članice Foruma žena SDP BiH Konjic zajedno sa predsjednikom OO SDP BiH Konjic, posjetile su Dom za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba.

Naše drugarice provele su ugodno vrijeme sa štićenicima doma u razgovoru i druženju. Također, kako je primjereno ovom predramazanskom vremenu, žene su donijele prigodne darove za korisnike doma. U sklopu posjeta obišli smo prostorije u kojima korisnici provode vrijeme i ovo je jedina ustanova ovakve namjene u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

Najveća nagrada članicama Foruma žena SDP BiH Konjic bila je radost i oduševljenje štićenika doma. Iako smo na kraju posjeta svi bili potreseni sudbinama ovih ljudi, srca su nam bila ispunjena radošću zbog učinjenog dobrog djela.

U Počitelju su nas ugostile drugarice iz Foruma žena SDP BiH Čapljina, sa kojima smo razmjenile utiske posjete i dogovorile dalje aktivnosti.

I u budućnosti FOŽ SDP BiH Konjic planira posjete sličnim ustanovama i njihovim štićenicima.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu