Forum žena SDP BiH Ilidža predložio kandidatkinje za lokalne izbore

15. aprila 2016. je održan redovni sastanak Foruma žena SDP BiH Ilidža. Jedna od najznačajnih tačaka dnevnog reda je bilo predlaganje kandidatkinja SDP BiH za lokalne izbore koji će biti održani u oktobru 2016.

Jedan od preovladavajućih kriterija za predlaganje je bio doprinos članica njihovim lokalnim zajednicama i unutarpartijsom djelovanju.

Preko 40 članica je prisustvovalo sastanku i doprinijelo procesu demokratizacije partije, a sve u svrhu kvalitetnog političkog predstavljanja žena u društvenom životu.

Forum žena SDP BiH Ilidža izražava nadu da će zastupljenost žena na kandidatskim listama SDP BiH biti značajan doprinos njihovoj daljnoj emancipaciji u društvu.

Bez sumnje će politička participacija žena doprinijeti poboljšanju ukupnih životnih prilika u Bosni i Hercegovini.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.