Pomoć poplavljenim područjima

Forum mladih SDPBiH Tešanj donirao knjige

Biblioteci donirali ukupno 85 knjiga, od toga dva kompleta po 40 novih knjiga

Slika

Općinska organizacija Foruma mladih SDP BiH Tešanj nastavlja sa pružanjem pomoći poplavljenim područjima.

Delegacija  Foruma mladih je u četvrtak 28. augusta 2014. godine  posjetila JU Opću biblioteku Maglaj, gdje je upoznata sa činjenicom da im je u majskim poplavama stradalo i do 70% knjižnog fonda. Vođeni ovom činjenicom iskoristili smo posjetu kako bi  Biblioteci donirali ukupno 85 knjiga, od toga dva kompleta po 40 novih knjiga. Kompleti su osigurani sredstvima Fonda za unapređenje obrazovanja, koji djeluje pri Forumu mladih SDP BiH Tešanj.

U realizaciji ove aktivnosti  veliku pomoć nam je pružilo i rukovodstvo  Foruma mladih SDP BiH Maglaj i ovom prilikom im se zahvaljujemo.

Forum mladih ovom prilikom poziva sve koji su u mogućnosti da daju svoj doprinos kako bi se građanima na poplavljenim područjima širom Bosne i Hercegovine osigurali uslovi za normalno funkcionisanje.

Forum mladih SDP BiH Tešanj neće na ovome stati, u narednom periodu se planira realizacija još nekoliko sličnih aktivnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.