Forum mladih SDP Zenica očistio izletište Bistričak

Forum mladih SDP Zenica danas je održao lekciju o čistoći i tome koliko je jedno izletište, koje stvara uspomene, važno za Zenicu i njihove građane.

Naime, radi se o akciji čišćenja poznatog zeničkog odmarališta Bistričak, uz pomoć Foruma Lijeve Inicijative i predsjednika Gradske organizacije SDP Zenica Mladena Simića, ova akcija je provedena u najboljem izdanju.

Predsjednik Foruma mladih SDP Zenica Merim Berberović, uz pomoć svojih prijatelja i prijatejica iz partije, pokazao je još jednom da mladi žele da se više računa vodi o svome gradu i građanima, te, između ostalog, istakao da Zenica kao grad ne smije zaboraviti ovo odmaralište, te da nadležna preduzeća za čišćenje i održavanje izletišta pokažu solidarnost građanima, i očiste s vremena na vrijeme ovaj biser koji budi i stvara mnogo lijepih sjećanja i da će on svojim trudom i zalaganjem ukazivati na bisere grada i njihovo održavanje.

-Također, ističe da je nemoguće ne spomenuti slučaj sa imovinom na Bistričaku i hotelu koji izgleda kao da je vrijeme stalo, razgovarao sam s radnikom koji radi tu i on je također pozdravio ovu našu akciju te istakao da oni, koliko su u mogućnosti, održavaju naš biser – kaže Berberović.

Na kraju razgovora naglasio je važnost odžavanja okoline čistom jer okolina je naše stanište.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu