Forum mladih SDP Maglaj uručio donaciju tamošnjem Crvenom krstu

Forum mladih Općinske organizacije SDP BiH Maglaj uručio je danas Crvenom križu Maglaj donaciju u osnovnim prehrambenim namirnicama, koju su članice i članovi FOM-a osigurali iz vlastitih sredstava.

Volonteri Crvenog križa Maglaj svakodnevno obilaze naše sugrađane, posebno one bolesne i starije od 65 godina koji imaju zabranu kretanja i dostavljaju im hranu i lijekove, tako da je svaka donacija ovoj organizaciji dobro došla.

Dodajmo i to da su članice i članovi Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj svakodnevno na terenu širom općine Maglaj i na raspolaganju svim građanima, posebno onima koji spadaju u rizične grupe.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu