Forum mladih SDP BiH Zavidovići organizirao jednodnevni izlet na Vlašić

U subotu, 13.02.2016. godine, Forum mladih OO SDP Zavidovići je uspješno realizirao još jedan projekat pod nazivom “Idemo na Vlašić”. Naime riječ je o jednodnevnom izletu na Vlašić.

Ovo je, ujedno, bila i jedinstvena prilika da FOM OO SDP Zavidovići počasti svoje članove, aktiviste, simpatizere i građane Općine Zavidovići jednim ugodnim druženjem, a kao mjesto odmora i ugodnog druženja odabrana je jedna od najljpših bosanskohercegovačkih planina, planina Vlašić.

Iako sniježne pahulje nisu bile na našoj strani i nisu zavejale i prekrile ovu ljepoticu, naši članovi su se odlično zabavili.

Također, osim posjete Vlašiću, naši članovi i simpatizeri su bili u mogućnosti da posjete i Travnik, grad sa bogatom historijom. U sklopu posjete Travnika, obišli smo i Tvrđavu, o kojoj je Andirć toliko pisao, i uvidjeli još jedanput da je naša Bosna i Hercegovina nenadmašna ljepota koja odiše bogatom povješću i čini nas ponosnim građanima.

Budući da smo voljni obilaziti ljepote naše domovine Bosne i Hercegovine ovim putem najavljujemo još jedan izlet. Također, pozivamo i sve mlade osobe da se priključe radu  Foruma mladih SDP BiH OO Zavidovići

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.