Forum mladih SDP BiH Zavidovići organizirao jednodnevni izlet na Vlašić

U subotu, 13.02.2016. godine, Forum mladih OO SDP Zavidovići je uspješno realizirao još jedan projekat pod nazivom “Idemo na Vlašić”. Naime riječ je o jednodnevnom izletu na Vlašić.

Ovo je, ujedno, bila i jedinstvena prilika da FOM OO SDP Zavidovići počasti svoje članove, aktiviste, simpatizere i građane Općine Zavidovići jednim ugodnim druženjem, a kao mjesto odmora i ugodnog druženja odabrana je jedna od najljpših bosanskohercegovačkih planina, planina Vlašić.

Iako sniježne pahulje nisu bile na našoj strani i nisu zavejale i prekrile ovu ljepoticu, naši članovi su se odlično zabavili.

Također, osim posjete Vlašiću, naši članovi i simpatizeri su bili u mogućnosti da posjete i Travnik, grad sa bogatom historijom. U sklopu posjete Travnika, obišli smo i Tvrđavu, o kojoj je Andirć toliko pisao, i uvidjeli još jedanput da je naša Bosna i Hercegovina nenadmašna ljepota koja odiše bogatom povješću i čini nas ponosnim građanima.

Budući da smo voljni obilaziti ljepote naše domovine Bosne i Hercegovine ovim putem najavljujemo još jedan izlet. Također, pozivamo i sve mlade osobe da se priključe radu  Foruma mladih SDP BiH OO Zavidovići