OO SDP Zavidovići

Forum mladih SDP BiH Zavidovići dobio novo rukovodstvo

Na danas održanoj Izvještajno-izbornoj konvenciji mladi zavidovićki socijaldemokrati izabrali su novi saziv rukovodnih organa (predsjednicu, potpredsjednike i izvršni odbor), najmnogobrojnije interesne organizacije SDP BiH Zavidovići.

Izboru je prethodilo usvajanje niza programskih i strateških dokumenata, kao i Izvještaja o radu FOM SDP BiH Zavidovići za prethodni četverogodišnji period, koji je iznio dosadašnji Predsjednik Haris Hodžić.

Jednoglasnom podrškom prisutnih delegata za novu Predsjednicu Foruma mladih OO SDP BiH Zavidovići izabrana je Erna Šabić, dok su novi Potpredsjednici Ibrahim Avdušinović, Zlatan Memić i Rijad Softić. Delegati su jednoglasno izabrali i novi saziv i članove Izvršnog odbora OO FOM SDP BiH Zavidovići.

U narednih 15 dana planirano je održavanje konstituirajuće sjednice rukovodstva Foruma mladih OO SDP BiH Zavidovići na kojoj će se usvojiti i Program rada organizacije za naredni period.

U ime OO SDP BiH čestitke izabranima i puna podrška u budućem zajedničkom radu !!!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu