Visoko

Forum mladih SDP BiH Visoko izabrao novog predsjednika

Na vanrednoj sjednici Izvršnog odbora Foruma mladih SDP BiH OO Visoko,održanoj 25.03.2016. godine, dosadašnja predsjednica, Nejra Karalija je zbog poslovnih obaveza koje će podrazumijevati dugotrajna putovanja van BiH podnijela neopozivu ostavku na tu funkciju.

Nakon konsultacije članova Izvšnog odbora, odlučeno je da funkciju vršioca dužnosti predsjednika do 01.01.2017. godine preuzme dosadašnji potpredsjednik Foruma mladih, Adnan Tajić.

U skladu sa pravilima Konvencije Foruma mladih, koja nalažu da se novi potpredsjednik postaje kandidat za tu funkciju sa najvišim brojem glasova, nova potpredsjednica je postala Adna Smailagić.
Novom rukovodstvu želimo sretan i uspješan rad.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.