Forum mladih SDP BiH Kakanj dijelio građanima “Glas slobode”

Forum mladih i aktivisti OO SDP BiH Kakanj, danas su na info stolu građanima Kaknja podijelili prvi broj ponovo pokrenutog partijskog lista “Glas Slobode”.

Cilj pokretanja lista je da se kroz zvanični list SDP širi glas socijaldemokrata i svih onih aktivista koji se bore za radnička, građanska, politička, ekonomska i ljudska prava stanovnika Bosne i Hercegovine. Na ovaj način želimo upoznati članstvo i građane sa aktuelnim dešavanjima u BiH i aktivnostima koje poduzima Socijaldemokratska partija BiH.

Prve novine Socijaldemokratske partije „Glas slobode“ izdate su prije 107 godina, u aprilu 1909. List je stekao ogromnu popularnost kao glas političke i sindikalne organizacije bosanskohercegovačkih radnika. Nastavio je izlaziti i narednih dvadeset godina, nekad kao sedmični, dvosedmični i trosedmični list, a nakon toga kao dnevni list koji se izdavao u 5000 primjeraka.
SDP BiH od aprila ove godine namjerava izdavati „Glas slobode“ svakog mjeseca.

Danas su građani Kaknja pokazali veliku zainteresiranost za ponovo pokrenuti list „Glas slobode“ i vrlo rado razgovarali sa aktivistima SDP-a. Ovakva zainteresiranost građana nas ohrabruje i obavezuje i na druge aktivnosti koje će doprinjeti poboljšanju informiranosti građana o dešavanjima u BiH ali i aktivnostima SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.