Forum mladih SDP-a BiH Kantona Sarajevo predstavio niz aktivnosti za naredni period

Forum mladih SDP Kantona Sarajevo će organizirati Panel na temu “Oslobađanje zelenog potencijala, uključivanje mladih u procese urbanog ozelenjavanja i strategije korištenja EU fondova za Kanton Sarajevo” planiranog za petak 26.04.2024. u 17 sati u HomWorkHubu na Grbavici.

Cilj Panela jeste razgovor sa donosiocima odluka u Kantonu Sarajevo i omogućavanju mladih da direktno predlažu svoje ideje, viđenja i razmišljanja po ovim vrlo važnim pitanjima.

Forum mladih SDP-a BiH Kantona Sarajevo će također imati organiziran niz panela u većini općina u Kantonu Sarajevo! Naši mladi će se u svakoj općini baviti drugom temom, a to su:

  • Općina Novi Grad Sarajevo – Visoko obrazovanje u Kantonu Sarajevo
  • Općina Centar – Uključivanje mladih u lokalne izbore, animiranje mladih te strateško planiranje sa rukovodstvom Općinske organizacije i Izbornim štabom
  • Općina Stari Grad Sarajevo – Izgradnja igrališta za djecu u Starom Gradu Sarajevo
  • Općina Novo Sarajevo – Staklenički plinovi, javni prijevoz i utjecaj čovjeka na negativne promjene klime
  • Općina Ilidža – Politička participacija mladih u lokalnoj zajednici
  • Općina Vogošća – Sloboda i nezavisnost medija

Osim navedenih panela, zadovoljstvo nam je najaviti dolazak naših mladih u Srebrenicu gdje ćemo posjetiti Općinsku Organizaciju SDP-a BiH Srebrenica, mlade u toj općini te Memorijalni centar Srebrenica – Potočari. Trud mladih ljudi u Srebrenici zaslužuje svaku moguću podršku i tu smo da našu suradnju podignemo na još veći nivo.

Važna nam je svaka općina i svaki pedalj Bosne i Hercegovine, te kao mladi SDP-a BiH Kantona Sarajevo nastavit ćemo našu borbu za sve mlade u Kantonu Sarajevo i šire!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.