OO SDP BiH Tešanj

Forum mladih Općinske organizacije SDP BiH Tešanj organizovao posjetu Srebrenici

U nedjelju, 21. maja ove godine, Forum mladih Općinske organizacije SDP BiH Tešanj je organizovao posjetu Srebrenici.

Prioritet je bila posjeta Memorijalnom centaru u Potočarima i odavanje dužne pošte stradalim u genocidu u Srebrenici, jula 1995. godine. Prisutni su imali priliku posjetiti muzej, odslušati historiski čas i sami se putem iskustava preživjelih uvjeriti u strahote kroz koje su građani ovog kraja prošli u periodu rata, a što je kulminiralo genocidom.

Također je upriličena i posjeta Forumu mladih SDP BiH Srebrenica. Bila je to prilika za konstruktivan razgovor i razmjenu iskustva, te se nadamo se da je ovo samo početak zajedničke suradnje na širenju i jačanju ideja socijaldemokratije.

U povratku iz Srebrenice posjećana je Kapija u Tuzli.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.