Maglaj

Forum mladih OO SDP BIH Maglaj podijelio novogodišnje paketiće djeci sa posebnim potrebama i SCŽR-u

Članovi Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj danas su organizovali podjelu novogodišnjih paketića za štićenike JU Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama Maglaj.

Mjesec decembar je mjesec u kojem se obilježava Međunarodni dan osoba sa posebnim potrebama (3. Decembar), mjesec praznika i darivanja. Ovim aktivnostima članovi FOM-a OO SDP BiH Maglaj htjeli su im uljepšati decembarske dane, a štićenici Dnevnog centra su svojim osmjesima pokazali radost i zadovoljstvo, što je i bio krajnji cilj ove aktivnosti.

U Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama boravi oko 50-ak štićenika sa područja maglajske, žepačke i zavidovićke općine.

Tridesetak paketića FOM OO SDP BiH Maglaj donirao je i Savezu CŽR-a ZDK. Kako je istakao Miralem Malkić predsjednik SCŽR-a ZDK, paketići će biti podijeljeni po općinskim Udruženjima, djeci porodica civilnih žrtava rata koje se nalaze u stanju socijalne potrebe.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.