Forum mladih: Održana panel diskusija na temu “Socijaldemokratija u Bosni i Hercegovini”

Prvog oktobra tekuće godine u velikoj sali BKC-a Živinice održana je panel diskusija na temu “Socijaldemokratija u Bosni i Hercegovini”.

Gost panel diskusije bio je uvaženi prof. dr. Enver Kazaz sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Među prisutnim bio je i povjerenik FOM SDP BIH drug Suad Beganović koji je istakao da će do kraja godine biti održana izborno-izvještajna konvencija FOM SDP BiH, i da je uzeći u obzir kratak period djelovanja foruma mladih u Živinicama izuzetno zadovoljan na dosadašnje realizovane i planirane aktivnosti.

Forum mladih GO SDP Živinice kao domaćin inskoristio je priliku i sa područja Tuzlanskog kantona pozvao sva opštinska i gradska rukovodstva foruma mladih. Ovo je i prvi takav skup nakon raspuštanja kantonalnog foruma mladih, navodi predsjednik FOM GO SDP Živinice Toni Tadić.

Mi upravo ovakvom panel diskusijom podsjećamo kako naše članove tako i simpatizere SDP-a da je ključ uspjeha upravo u vraćanju socijaldemokratskim načelima ka ostvarenju države socijalnog blagostanja, iznosi Tadić.

Panelu su pored članova Foruma mladih prisustovali i građani Živinica, rukovodstvo OO i mediji.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu