SDP BiH

Formirati front protiv zaštitnika tajkuna i rada nacrno

Rušenjem Zakona o prekršajima u FBiH, HDZ-a BiH, HDZ-a 1990., SBB-a i SBiH ponovo pokazali svoje pravo lice

Slika

Oni koji varaju i kradu, oni koji drže radnike nacrno i koji od njih prave robove, ponovo su pokazali da su jači od države, jer su po treći put u tri godine izlobirali rušenje novog Zakona o prekršajima u Federaciji BiH.

Ovaj put, izvršioci njihovih planova našli su se među poslanicima HDZ-a BiH, HDZ-a 1990., SBB-a, SBiH i sad konačno imamo priliku da svi zajedno vidimo ko je za, a ko protiv zakona koji treba suzbiti rad nacrno i omogućiti bolji položaj radnika i borbu protiv sive ekonomije.

U SDP-u čvrsto vjerujemo da je država ipak jača od kriminalaca i onih koji se godinama nezakonito bogate na račun radnika. Zato poručujemo da nećemo odustati od usvajanja ovog, ali i drugih zakona koji moraju osigurati pravednije društvo i odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala. Zato ćemo ovaj zakon vraćati u proceduru sve dok ne bude usvojen. Zato ćemo nastaviti da gradimo i tražimo rješenja, a oni neka nastave da ruše i stvaraju probleme za sve građane ove zemlje.

To je naša obaveza prema ljudima BiH koji žele nadu, pravdu i kažnjavanje tajkuna i svih koji se bogate preko leđa radnika. Pozivamo sindikate, poslodavce, penzionere i radnike da se ujedinimo u front protiv snaga koji koče svaki napredak ove zemlje i njenih građana i pokažemo im da smo jači od njih i da ćemo ih pobijediti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.