Saša Magazinović za Dnevni avaz

Zapeli su u raspodjeli plijena

Saša Magazinović, poslanik SDP-a, komentirao je informaciju koju je iznio Košarac o tome da je SDA tražila formiranje novog ministarstva samo kako bi bili zadovoljeni apetiti DF-a.

– Divno bi bilo da to rade kako bi ojačali državu i njene institucije, ali očigledno je riječ o namjeri da se stvori prostor da se još jedna osoba zove ministrom, da ima vozača i sekretaricu. Da je drugačije, ovo bi inicirali na početku pregovora, a ne sada kada su zapeli u raspodjeli plijena, jer nedostaje jedno ministarsko mjesto da bi svi bili namireni- kazao je Saša Magazinović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.