Brčko

Formiran Forum mladih RO SDP BiH za Regiju Brčko

Na sastanku je usvojen Program rada FOM-a RO SDP BiH za Regiju Brčko, te su utvrđeni rokovi za formiranje interesnih organizacija FOM-a u općinskim organizacijema Regije Brčko

SlikaU Brčko distriktu BiH formiran je Forum mladih RO SDP BiH za Regiju Brčko.

U uvodnom obraćanju prisutne članice pozdravio je predsjednik RO SDP BiH za Regiju Brčko dr. sc. Izet Banda, te se osvrnuo na aktualnu situaciju u regiji, sa posebnim naglaskom na stanje u svim općinskim organizacijama.

Na sastanku je usvojen Program rada FOM-a RO SDP BiH za Regiju Brčko, te su utvrđeni rokovi za formiranje interesnih organizacija FOM-a u općinskim organizacijema Regije Brčko.

Za predsjednika je izabran Jasmin Krako, za potpredsjednike Slobodan Marković i Damir Bašić, sekretarka je Almedina Aljić.

Predsjedništvo FOM RO SDP BiH za Regiju Brčko čine: Miroslav Josipović, Muamer Ferić, Jasmin Adilić, Adis Junuzović, Nasiha Pitić, Mirela Adžajlić, Adelisa Ahmetović, Njegoslav Paunović, a nakon formiranja Foruma mladih u Općinskim organizacijama SDP BiH Lopare, Bijeljina i Šamac isti će imati svoje predstavnike u Predsjedništvu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.